Over ons

 

De nieuwste generatie kauwgom

 

Misschien klinkt BenBits je bekend in de oren. In de jaren 70 was BenBits namelijk het eerste merk in Nederland dat suikervrije kauwgom verkocht. Meer dan 50 jaar later is BenBits terug van weggeweest, en dit keer beter en lekkerder dan ooit, met een nieuwe missie. BenBits is namelijk niet alleen meer suikervrij, maar nu ook plasticvrij! Wij streven naar een wereld zonder plastic in kauwgom. Jij ook, toch?

 
 

Ons Verhaal

 
golf_edited.png

De nieuwe generatie BenBits heeft haar tanden gezet in het veranderen van de kauwgommarkt. Onze kauwgom is nu nog uniek, maar we hopen dat plasticvrije kauwgom zo snel mogelijk de norm wordt. Maar onze ambities rijken verder. Wij steunen jaarlijks de Plastic Soup Foundation en helpen actief bij acties zoals de World Cleanup Day. Daarnaast werken wij dag en nacht om onze kauwgom steeds verder te kunnen blijven ontwikkelen.

Naast plasticvrij is onze BenBits ook vegan, vrij van kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen en bevat het enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Verder zijn onze verpakkingen van recyclebaar papier. Maar boven alles is onze kauwgom vooral ook ontzettend lekker. Geniet daarom voortaan van (h)eerlijke kauwgom van Nederlandse bodem, zonder gevolgen voor jou en de natuur!

Frisse mond, fris geweten!

 

Je vindt BenBits hier

 
 
 
golf_edited.png
sarah-lee-PkHEqZiIYoo-unsplash.jpg